Seneste nyheder
23.09.2018

Digitalt kørekort på vej

Regeringen vil gøre kørekortet digitalt. Det er første skridt på vejen mod digitale ID-beviser, så man slipper for at have legitimation andre steder end på sin mobil.

21.09.2018

Formel 1

Der har gennem en årrække været arbejdet på at få Formel 1 til København. Afholdelse af Formel 1 i København er et stort og spændende projekt, men samtidig også et komplekst og omfattende projekt, som kræver mange forskellige aktørers involvering og opbakning.

19.09.2018

Christiansborgkonference stiller skarpt på digitaliseringsklar lovgivning

Danmark er et digitalt samfund, og det skal lovgivningen afspejle. Det er afsættet for en konference, hvor folketingsmedlemmer, interesseorganisationer og embedsmænd mødes med blandt andre innovationsministeren for at drøfte, hvordan vi indretter vores love, så de kan understøttes digitalt.

Publikationer