FM som arbejdsplads


Finansministeriets primære opgave er at give regeringen det bedste grundlag for at føre en sund økonomisk politik. Vi beskæftiger os derfor med alle dele af Danmarks økonomi og den offentlige sektor. Det betyder, at vi trækker på en bred palette af kompetencer fra medarbejderne, og det giver et stort udviklingspotentiale for alle ansatte.

Overvejer du en karriere i Finansministeriet?

Så se mere her om de fire grundelementer vi arbejder ud fra, når det kommer til din karriere.

Vil du vide mere om arbejdet Finansministeriet, så har du her adgang til flere videoer hvor medarbejdere fortæller om livet i den røde bygning:

I Finansministeriet arbejder du sammen med engagerede kollegaer, der brænder for at gøre en forskel i samfundet. Som medarbejder bliver du udfordret på både det faglige og det personlige plan, og der er rig mulighed for at indfri ambitioner og styrke dine kompetencer. 

Finansministeriet er en ambitiøs arbejdsplads, hvor tempoet er højt. Men uanset hvor travlt vi har, hjælper vi hinanden til at sikre høj kvalitet i løsningen af opgaverne. Hvert kontor er organiseret i små enheder, hvilket skaber gode rammer for tæt kontakt til og faglig sparring med din kontorchef og andre erfarne kollegaer.

Publikationer