06.12.2004

Regeringen præsenterer handlingsplan for regelforenkling med 100 initiativer


I dag offentliggør regeringen sin tredje handlingsplan for regelforenkling og administrative lettelser.

Handlingsplanen gør status over de 265 resultater, som regeringen har gennemført indtil nu. Samtidig præsenteres 100 initiativer som hver især udgør endnu et skridt mod en enklere hverdag for borgere og virksomheder.


Borgere vil f.eks. fremover kunne rejse med bus eller tog med en elektronisk billet, der gør det muligt at betale for rejsen ved selve påstigningen. Nybagte forældre vil kunne foretage fødselsanmeldelse i ro og mag fra deres egen PC. 

Samtidig vil virksomheder fremover kunne få et bindende svar om, hvad de skal betale i afgifter, hvis de foretager en større ændring. Og fra årsskiftet lettes de virksomheder, som har orden i sagerne, for den ressourcekrævende miljøkontrol.  

For at læse pjecen "Mindre bøvl - mere frihed" - klik her.

For at læse handlingsplanen "En enklere hverdag for borgere og virksomheder" - klik her.

Pressehenvendelser

Presseansvarlig

Niels Nørgaard
2526 2759
nieno@fm.dk

Publikationer