28.11.2006

Undersøgelse af medarbejdertilfredshed ved udlicitering


Udliciteringsrådet, HTS-A Arbejdsgiver- og Erhvervsorganisationen, 3F, HK/Privat, RBF, Sanitørerne under DFF-S, Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros samt Branchearbejdsmiljørådet for service og tjenesteydelser har i samarbejde fået udarbejdet den til dato mest omfangsrige analyse af medarbejdertilfredshed i forbindelse med udliciteringer.


Der er i alt blevet analyseret på baggrund af spørgeskemaer og interviews i 5 brancher:

· Rengøring
· Catering
· Bustransport
· Vaskeri
· Ældreområdet

Arbejdet med analysen har været medvirkende til, at HTS-A, 3F, HK/Privat, RBF og Sanitørerne under DFF-S vil se på, om der kan udarbejdes nogle guidelines for, hvorledes en udbudsproces optimalt set bør forløbe både før, under og efter selve udliciteringen. I den forbindelse vil der blive taget kontakt til KL, Danske Regioner samt Personalestyrelsen.

Rapporten kan rekvireres ved henvendelse til Udliciteringsrådet, Christiansborg Slotsplads 1, 1218 København K eller downloades på Udliciteringsrådets hjemmeside: www.udliciteringsraad.dk.

Rapporten kan også downloades ved at klikke her.

Pressehenvendelser

Presseansvarlig

Niels Nørgaard
2526 2759
nieno@fm.dk

Publikationer