29.06.2012

Ny direktør i Statens It

Finansministeriet har ansat Michael Ørnø, 47 år, som ny direktør i Statens It. Han kommer fra en stilling som Vice President for Service & Infrastructure Management i PostNord, som er resultatet af en fusion mellem det svenske og det danske postvæsen.

25.06.2012

Endelig aftale om skattereform

Regeringen (Socialdemokraterne, Det Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti), Venstre og Det Konservative Folkeparti er enige om at gennemføre en skattereform, der skaber ny vækst og flere job, og som sikrer, at man får mere ud af at arbejde.

22.06.2012

Historisk bred skatteaftale

Regeringen har indgået en rammeaftale om fremtidens danske skattesystem med Venstre og Det Konservative Folkeparti.

08.06.2012

Trepartsforhandlinger afsluttet

Regeringen har besluttet at indstille trepartsforhandlingerne. I stedet vil regeringen arbejde videre med en række konkrete initiativer til gavn for beskæftigelsen, væksten og en sund samfundsøkonomi, som alle har været drøftet i trepartsforhandlingerne.

04.06.2012

Investeringsvindue skaffer job og ny vækst

Fra 30. maj i år og frem til udgangen af 2013 kan danske virksomheder investere i ny driftteknologi, apparatur og maskiner og få en præmie for det. Det sker ved at øge afskrivningsgrundlaget med 15 procent, således at hver gang virksomheder investerer for 1 krone kan de afskrive 1,15 kroner.