14.03.2012

Tal fra SKAT: Danskerne klar til selvbetjening

Penge tilbage eller en ekstra regning fra SKAT. 2.510.732 borgere har på en uge tjekket deres årsopgørelse for 2011 digitalt og bidrager dermed til at frigøre ressourcer til kernevelfærd og indsatsen mod sort arbejde.

01.03.2012

Bred aftale giver bedre og billigere kollektiv trafik

Brugere af tog, busser og metro skal hive færre mønter op af lommen for at komme på arbejde. Det er resultatet af en bred aftale mellem regeringen, Enhedslisten og Dansk Folkeparti, som betyder at der afsættes 500 millioner årligt til billigere billetter til offentlig transport. Samtidig er parterne bag aftalen enige om at afsætte en årlig pulje på 500 mio. kr., der skal gå til investeringer i mere og bedre kollektiv trafik.

10.02.2012

Regeringen tager første skridt mod en digitaliseringsreform af velfærdsområderne

Regeringen vil fremtidssikre velfærdsområderne gennem en ambitiøs satsning på velfærdsteknologi og digitalisering. Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager og finansminister Bjarne Corydon har taget første skridt mod en digitaliseringsreform af velfærdsområderne, der kan forbedre og udvikle den offentlige sektor og service og samtidig forny og effektivisere den måde, servicen leveres på.