04.11.2014

Justitsministeriets departementschef får nyt job

Departementschef i Justitsministeriet, Anne Kristine Axelsson, overtager stillingen som departementschef i Kirkeministeriet i forbindelse med, at Kirkeministeriets nuværende departementschef, Henrik Nepper-Christensen, har besluttet at gå på pension.

30.10.2014

Fra på lørdag får danskerne post fra det offentlige digitalt

Fra den 1. november skal alle, der kan, modtage Digital Post fra det offentlige. For den enkelte betyder det farvel til ringbind og manglende overblik over rudekuverterne. For samfundet betyder det besparelser på en milliard kroner hvert år. 3,5 mio. danskere er allerede klar, dvs. at de enten selv har tilmeldt sig Digital Post eller er blevet fritaget. Resten af os bliver tilmeldt automatisk på lørdag.

20.10.2014

Spørgsmål og svar om Pensionspakken

Regeringen, SF og Enhedslisten har indgået en aftale om at forlænge muligheden for skatterabat på kapitalpension, samt at give skatterabat på udbetalinger fra Lønmodtagernes Dyrtidsfond (LD).

02.10.2014

Ny kammeradvokataftale

Finansministeriet og advokatfirmaet Poul Schmith er nu blevet enige om hovedpunkterne i en ny kammeradvokataftale.

05.09.2014

En samlet strategi for offentlige investeringer

Regeringen offentliggør i dag En samlet strategi for offentlige investeringer. Den nye investeringsstrategi omfatter både en kortlægning af offentlige investeringer samt en række konkrete tiltag, som kan styrke prioriteringen af de offentlige investeringer fremadrettet.