05.12.2016

Ny særlig rådgiver for ministeren for offentlig innovation


Jens Kloppenborg-Skrumsager er 5. december ansat som særlig rådgiver for ministeren for offentlig innovation, Sophie Løhde, i Finansministeriet.

Jens Kloppenborg-Skrumsager kommer fra en stilling som særlig rådgiver for tidligere beskæftigelsesminister Jørn Neergaard, og før det har han fra 2009-2015 stiftet og drevet sit eget firma NewsWatch, senere kendt som Retriever Danmark.

Oprindeligt er Jens Kloppenborg-Skrumsager uddannet journalist, og han har ad to omgange arbejdet ved DR som både redaktør, reporter, graver og vært, ligesom han har været Informationschef ved Københavns Kommunes bygge- og Teknikforvaltning og rådgiver for borgmester Søren Pind fra 2004-2006.

Jens Kloppenborg-Skrumsager starter i Finansministeriet tirsdag d. 6. december.


PressehenvendelserKommunikationschef

Heidi Birgitte Nielsen
2526 2795
hebni@fm.dk

Publikationer