29.02.2016

EU-Kommissionens landerapport for Danmark 2016

EU-Kommissionen har som led i den økonomisk-politiske overvågning i EU – det såkaldte europæiske semester – offentliggjort sin økonomiske landerapport for Danmark 2016 den 26. februar. Rapporten indeholder en vurdering af dansk økonomi med særlig fokus på opfølgningen på EU’s anbefaling til Danmark vedrørende produktivitet fra 2015.

11.02.2016

Samarbejde om bedre integration

Regeringen indleder i dag trepartsforhandlinger med arbejdsmarkedets parter og drøftelser med kommunerne. Danmark står i en ekstraordinær situation, der kræver ekstraordinære løsninger og handling her og nu. Derfor er det vigtigt, at vi alle løfter i flok, så vi sammen kan løse problemerne og passe på Danmark.

08.02.2016

Finansministeren på besøg hos de danske styrker i Irak

Forsvarsminister Peter Christensen og finansminister Claus Hjort Frederiksen har netop afsluttet et døgns besøg hos det danske styrkebidrag i Irak, hvor de fik anledning til at få et vigtigt førstehåndsindtryk af situationen i landet.

30.01.2016

Finansministeriet giver ikke ’misvisende tal’ til IMF

Det fremgår af en nyhed fra radiostationen Radio 24syv, at Finansministeriet skulle have overdrevet udgifterne til asylansøgere i en nyligt udgivet rapport fra den Internationale Valutafond IMF. Dette er ikke korrekt. Finansministeriet har givet IMF de oplysninger, som IMF bad om.