21.09.2018

Formel 1

Der har gennem en årrække været arbejdet på at få Formel 1 til København. Afholdelse af Formel 1 i København er et stort og spændende projekt, men samtidig også et komplekst og omfattende projekt, som kræver mange forskellige aktørers involvering og opbakning.

19.09.2018

Christiansborgkonference stiller skarpt på digitaliseringsklar lovgivning

Danmark er et digitalt samfund, og det skal lovgivningen afspejle. Det er afsættet for en konference, hvor folketingsmedlemmer, interesseorganisationer og embedsmænd mødes med blandt andre innovationsministeren for at drøfte, hvordan vi indretter vores love, så de kan understøttes digitalt.

01.09.2018

Regeringen vil gøre op med puljetyranniet

Regeringen vil have færre og større statslige puljer på de store velfærdsområder, så kommuner og regioner ikke brænder tid og ressourcer af på at søge de samme få millioner i mange små puljer. Samtidig skal de fremover have adgang til en kvartalsvis puljeoversigt, så de kun skal holde øje med nye puljer fire dage om året, mens de kan bruge de resterende 361 på velfærd til borgerne.

30.08.2018

Større tryghed og mere nærhed i finanslovforslaget for 2019

Den bundsolide danske økonomi skal bruges til at forbedre indsatsen for børn, ældre, sundhed og et grønnere og mere sammenhængende Danmark samt en række andre områder med høj prioritet. Med finanslovforslaget for 2019 ønsker finansminister Kristian Jensen at skabe større tryghed og mere nærhed i Danmark.