22.03.2017

Ny aftale om udvikling af Nordsøen

Regeringen har i dag sammen med Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre indgået en fuldt finansieret aftale, der sikrer fremtidig udvikling i Nordsøen.

15.03.2017

Regeringen præsenterer ledelseskommission

God ledelse giver bedre velfærd og mere motiverede og engagerede medarbejdere i den offentlige sektor. Derfor præsenterer regeringen i dag en ledelseskommission, der skal komme med konkrete anbefalinger til, hvordan ledelse i den offentlige sektor kan blive endnu bedre.

02.03.2017

Regeringen ønsker fair konkurrence mellem offentlige og private virksomheder

Regeringen mødes i dag med række erhvervsorganisationer, KL og Danske Regioner for at drøfte spillereglerne for konkurrencen mellem det offentlige og private virksomheder. Det er regeringens klare mål at sikre, at private virksomheder ikke konkurrerer på ulige vilkår på områder, hvor de er i konkurrence med det offentlige om opgaver.

01.03.2017

Finansiering af nyt boligskattesystem

Regeringen har den seneste måned forhandlet med folketingets partier om fremtidens boligbeskatning, og fremlægger nu et forslag til finansiering af udspillet, som skal sikre tryghed for boligejerne.

28.02.2017

Regeringen vil forebygge konkurser i ældreplejen

Det er regeringens mål at forebygge konkurser, sikre de ældre kvalitet, tryghed og valgfrihed i hjemmeplejen. Regeringen vil nu igangsætte et arbejde, der skal forebygge konkurser i ældreplejen.

10.02.2017

Finansministeriet vil styrke makroøkonomisk model

Finansministeriet har sammen med Økonomi- og Indenrigsministeriet i dag nedsat en arbejdsgruppe, der skal udvikle en ny makromodel. Udgangspunktet for arbejdet er den nuværende ADAM-model, der bruges til makroøkonomiske fremskrivninger og konsekvensvurderinger.