30.08.2016

Opsvinget fortsætter trods øget international usikkerhed

Det globale bagtæppe for fremgang i dansk økonomi er blevet mere dystert hen over sommeren. Alligevel ser det moderate opsving ud til at fortsætte med beskeden BNP-vækst og stærk fremgang på arbejdsmarkedet. 118.000 flere ventes at være i job i 2017 sammenlignet med 2012. Det fremgår af Økonomisk Redegørelse, som finansminister Claus Hjort Frederiksen præsenterer i dag.

30.08.2016

Helhedsplan – for et stærkere Danmark

Her kan du læse publikationen Helhedsplan – for et stærkere Danmark. Publikationen giver et overblik over elementerne i regeringens samlede udspil, der præsenteres tirsdag den 30. august.

30.08.2016

Pressemøder i Finansministeriet i dag

Finansministeren starter med at præsentere Helhedsplanen for et stærkere Danmark og finanslovforslaget. Senere følger en en række pressemøder om delelementer i Helhedsplanen. Få overblikket her.

30.06.2016

Nyt partnerskab skal udvikle fremtidens NemID

Digitaliseringsstyrelsen og de danske banker indgår fra den 1. juli et partnerskab omkring udviklingen af næste generation NemID. Dermed fremtidssikres et helt centralt element i den offentlige it-infrastruktur, og begge parter forventer sig meget af det nye samarbejde.