29.09.2018

Bred enighed om nationale mål for udviklingen af den offentlige sektor

Regeringen, KL, Danske Regioner, LO, FTF og Akademikerne er enige om fire nationale mål som pejlemærker for, hvordan den offentlige sektor skal udvikles de kommende år. Med en erklæring, som alle parter har underskrevet, er der enighed om, at alle vil trække i samme retning for fremover at kunne give borgerne bedre velfærd.

23.09.2018

Digitalt kørekort på vej

Regeringen vil gøre kørekortet digitalt. Det er første skridt på vejen mod digitale ID-beviser, så man slipper for at have legitimation andre steder end på sin mobil.

21.09.2018

Formel 1

Der har gennem en årrække været arbejdet på at få Formel 1 til København. Afholdelse af Formel 1 i København er et stort og spændende projekt, men samtidig også et komplekst og omfattende projekt, som kræver mange forskellige aktørers involvering og opbakning.

19.09.2018

Christiansborgkonference stiller skarpt på digitaliseringsklar lovgivning

Danmark er et digitalt samfund, og det skal lovgivningen afspejle. Det er afsættet for en konference, hvor folketingsmedlemmer, interesseorganisationer og embedsmænd mødes med blandt andre innovationsministeren for at drøfte, hvordan vi indretter vores love, så de kan understøttes digitalt.