Sammenhængsreform

Tårnby Kommune: Forslag til forenkling og afbureaukratisering

Torsdag den 26. oktober tog Tårnbys viceborgmester Allan Andersen (A) imod innovationsministeren i kommunens Sundhedshus.

Efter en rundvisning, hvor ministeren fik set husets faciliteter og tilbud, var der samtaler og oplæg fra blandt andre Mette Rydholt, daglig leder af Sundhedscentret, og Ane Nikolajsen, som er sundhedskonsulent.

Forvaltningschef Kim Madsen fra Arbejdsmarkeds- og Sundhedsforvaltningen og forvaltningschef fra Børne- og Kulturforvaltningen Susanne Hammer-Jakobsen overrakte desuden ministeren deres ”afbureaukratiseringsmappe”, som indeholder konkrete bud fra Tårnby Kommunes forvaltninger på, hvordan indsatser og arbejde kan forenkles og forbedres set i forhold til de krav, der kommer fra Christiansborg. 

Det er en moppedreng af en mappe med ideer, jeg har fået med hjem fra Tårnby i dag. Og jeg er rigtig glad for at kommunen så aktivt har grebet den bold, regeringen har givet op i forhold til at afbureaukratisere den offentlige sektor. Afbureaukratisering er et tema, som uden tvivl får en vigtig plads i den kommende sammenhængsreform med det formål at skabe mere tid til arbejdet med patienterne og børnene, siger innovationsminister Sophie Løhde.

Efter en kort spadseretur til Familiehuset, hvor Peter Hauch, leder af Rådgivning og Forebyggelse, tog imod, var der præsentation af husets opgaver og ønsker til mere smidig lovgivning på blandt andet børne-/handicapområdet.

Innovationsminister Sophie Løhde på besøg i Tårnby

Innovationsminister Sophie Løhde på besøg i Tårnby

Innovationsminister Sophie Løhde på besøg i TårnbyLæs mere om besøget her
Taarnby.dk