Sammenhængsreform

Vejen Kommune: Et godt måltid i godt selskab

Fredag den 13. oktober slog innovationsministeren vejen forbi Vejen Kommune for at høre om kommunens arbejde med indretning af undervisningslokaler til gavn for de elever, der har et lavt karaktergennemsnit, og en god madservice.

Ministeren blev først modtaget og vist rundt på Højmarksskolen af borgmester Egon Fræhr, kommunaldirektør Ole Slot, afdelingschef Regin Holm Nielsen og skolens leder, Lene Korsgaard, ligesom folketingsmedlem Anni Matthiesen (V) deltog i besøget. 

Efter skolebesøget fortalte leder af Madservice i Vejen Gitte Larsen om arbejdet med at servicere blandt andre kommunens ældre borgere med daglige måltider, og om at tænke alle faggrupper ind i dette arbejde for at skabe et godt måltid og bedre trivsel for de ældre. 

Her i Vejen er jeg blandt andet blevet præsenteret for et spændende tværfagligt samarbejde mellem kommunens medarbejdere om at gøre madservice til en god og social oplevelse for de ældre. Et godt måltid i godt selskab, som de selv kalder det – og med flotte brugertilfredshedsmålinger som resultat, siger Sophie Løhde.

I Vejen blev der også tid til at snakke om kommunes arbejde med regeringens kommende sammenhængsreform, hvor ministeren fik ønsker og anbefalinger med hjem i forhold til blandt andet data. 


Læs mere om besøget her
JydskeVestkysten