05.12.2017

Nye momsregler i hele EU vil gavne danske virksomheder

EU’s økonomi- og finansministre er i dag blevet enige om nye momsregler, som skal lette virksomheders administrative byrder, sikre mere lige konkurrencevilkår, samt mindske mulighederne for at svindle med moms.

25.11.2017

Innovationsminister til cybertopmøde i Indien

Sophie Løhde er rejst til New Delhi, der i denne uge er værtsby for en global cyberkonference med deltagelse af blandt andre den indiske premierminister og repræsentanter fra mere end 100 lande.

21.11.2017

Minister: Staten skal have bedre styr på it

En ny strategi for it-styring skal skabe et stabilt fundament under statens eksisterende it-systemer og gøre det muligt at sætte tidligere ind over for statslige it-projekter, der ikke forløber planmæssigt.

17.11.2017

Ministre og jobcentre i fælles kamp mod bureaukrati

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) og innovationsminister Sophie Løhde (V) besøgte fredag jobcentrene i Ålborg og Silkeborg, efter de onsdag havde fremlagt et ambitiøst udspil om at rydde ud i de mange regler, som sagsbehandlere og ledige i dag er underlagt i beskæftigelsesindsatsen.

15.11.2017

Historisk udspil skal rydde ud i regeljungle for ledige

Markant mindre bureaukrati. Mere frihed til kommunerne. Og alle skal med. Regeringen lægger med sit udspil op til en gennemgribende forenkling af beskæftigelsesindsatsen, der skal frigøre ressourcer i landets jobcentre til at hjælpe ledige i beskæftigelse.