13.03.2019

Regeringen og DF investerer over 110 milliarder kroner i infrastruktur

Regeringen og Dansk Folkeparti er enige om en langsigtet plan for investeringer i landets infrastruktur. Blandt andet skal der bygges nye jernbaner og veje, ligesom de mest belastede motorveje udvides eller forlænges, der skal etableres en tredje Limfjordsforbindelse, og så skal der øremærkes penge til puljer til eksempelvis støjbekæmpelse og cykelprojekter.

13.03.2019

Innovationsminister uddeler ny pris for bedste genbrug af digitale løsninger

Odense Universitetshospital og Rigshospitalet samt Offentligt Digitaliseringsfællesskab hædres i dag med digitaliseringspriser på 100.000 kr. Priserne gives for bedste genbrug af digitale løsninger, som vinderne med succes har taget til sig og videreudviklet eller udbredt. Innovationsminister Sophie Løhde overrækker priserne på konferencen Offentlig Digitalisering i Aarhus. 

08.03.2019

Regeringen, KL og Danske Regioner udpeger ledelsesambassadør

En ny ledelsesambassadør skal inspirere offentlige ledere, være frontløber i ledelsesdebatten og frontfigur for en ny ledelsesuge. Initiativet er en del af en fælles aftale om at styrke ledelse og kompetencer i den offentlige sektor yderligere.

04.03.2019

Løhde: Statens udgifter til Kammeradvokaten skal ned

For første gang i flere år faldt statens udgifter til Kammeradvokaten i 2018, hvis man ser bort fra advokatbistanden til EFI- og udbyttesagerne. Det glæder innovationsministeren, som imidlertid vil have udgifterne endnu længere ned og derfor bl.a. indfører et ’følg eller forklar princip’ ved køb af juridiske ydelser.